fbpx
Koken

Elke maaltijd een feest

Omdat maaltijden zorgen voor de nodige rustmomenten in ons drukke bestaan, besteden we er steeds meer zorg en aandacht aan. Een mooie, optimaal benutte en comfortabel ingerichte keuken geeft u net die extra stimulans om te koken met nog meer liefde en plezier. De keuken is een plaats die inspireert bij het koken en ook kan dienen als warme, sfeervolle leefruimte voor het hele gezin, maar ook als ontmoetingsplaats met vrienden. Laat uw fantasie de vrije loop en wij creëren uw droomkeuken op maat.

Keuken op maat

Gaat u de keuken renoveren of wilt u een volledig nieuwe keuken? Dankzij onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap wordt elke keuken volledig op maat getekend door onze architecten, volgens de persoonlijke smaak van iedere klant, en vervaardigd in ons eigen atelier.

Sterk in maatwerk

Of het nu gaat om een eiken keuken in L-vorm, een rustieke keuken, of een moderne witte keuken met kookeiland. Wij maken keukens in alle stijlen, van landelijk tot modern en minimalistisch. Dit kan in alle gewenste opstellingen en in allerlei kleuren en materialen. Wij zorgen ook voor een volledige keukeninrichting met het juiste licht, de sfeeraccenten en een optimale ruimte-indeling, met aandacht voor opbergmogelijkheden en domotica. Alle elementen zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen.

Inrichting keuken

Aangezien de keuken het hart van het huis is, wordt het werkblad ook dagelijks gebruikt. Het wordt zo blootgesteld aan krassen, hitte, vocht, stoten, zuren, vetten, oliën,... Het moet dus zeker tegen een stootje kunnen! Maak vooraf een goede keuze, want elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw ideale keuken en het kiezen van een werkblad dat volledig voldoet aan uw wensen.

Wilt u de keuken een opfrisbeurt geven, heeft u een nieuwe keuken nodig of wilt u een offerte? Contacteer ons gerust. Wij helpen u graag verder in onze toonzaal te Lommel.

Bekijk hieronder alvast onze realisaties.

Keukeninrichting - Inspiratie

Keukeninrichting
Keukenblad
Keuken - oven en kookplaat
Keukenkraan
Keukentafel
Keukeninterieur
Aanrecht keuken
Gaspit
Keukenkasten
Keukentafel en aanrecht
Interieur keuken

Heeft u bouw- of renovatieplannen?

Ik zit graag eens met u vrijblijvend samen om zo uitgebreid naar uw wensen te luisteren en mee te denken hoe we uw wensen binnen de bestaande mogelijkheden kunnen verwezenlijken.

  Bezig met verzenden...